HTML

Erotic Dream

Erotika a mindennapjaimban és az álmaimban.

Címkék

amatőr (11) barna (40) borotválás (1) bugyi (19) chatszex (2) cici (54) csaj (87) csupasz (37) dugás (2) farok (28) felcsatolható (2) flash (1) gifanim (3) gyümölcs (1) harisnya (23) hármas (7) humor (17) két csaj (16) könyv (2) kötözés (3) kovi (2) kurva (6) kutyapóz (4) ladyboy (1) magassarkú (16) maszti (12) mélytorok (2) műpéló (5) művészet (16) négyes (2) nyalás (4) pasi (14) pisi (1) popó (35) punci (62) ruha (5) rúzs (1) selfshot (7) shemale (1) sperma (5) száj (3) szájpecek (2) szőke (29) szopás (13) szőrös (9) tengerpart (2) terhes (1) tini (19) valentin nap (3) valós történet (12) video (7) vörös (2) web (4) webcam (3) zene (1) Címkefelhő

2012.06.26. 14:57 eroticdream

A meleg miatt lehet...?

Címkék: kurva valós történet

Nem tudom mi van velem mostanában, de a szexuális életem teljesen kifordult önmagából. Felcserélődtek a szerepek...Nem-nem, nem lettem meleg, nem erre gondoltam :) A feleségemmel szoktunk szerepjátékokat is játszani szex közben és mostanában a nagy kedvenc azaz, hogy ő a kis kurvám. Jól áll neki a szerep, bírja az erősebb beszólásokat és a kemény döngetést. Néha kerül rá egy kis nyakörv, bilincs, szájpecek...Nem finomkodok, tényleg, mintha egy kurvát dugnék. Jól popóba dugtam, a végén pedig az arcára spricceltem. Ezeket a dolgokat szoktuk variálni. Néha képbe jön még a vibrátor is, hogy mikor a popóját dugom, akkor a punciba is legyen valami. Itt most megfordul a mondás: Feleségből lesz a legjobb kurva :) A legjobb, hogy neki is bejön a dolog, így nem nagyon kell rábeszélnem a játékokra.

Na és a másik dolog, hogy megtaláltam azt az igazi kurvát, akihez rendszeresen visszajárok, mert annyira jól érzem magam vele. És itt jön a másik érdekes dolog, hogy miért érzem magam vele annyira jól? Mert olyan, mintha a barátnőm lenne...Dugás előtt egy jót beszélgetünk, így indítunk. Maga a szex gyengéd, finom és érzéki. A franciája hűű, mintha már 20 éve engem szopna és totál rám hangolódott volna. Szóval totál barátnő feeling a csajszi. A végén nincs arcra, vagy cicire élvezés. Csak szépen a szokásos módon. Aztán még egy kis simogatásos beszélgetés. Vagy masszázs. Néha majdnem még fizetni is elfelejtek :)

Nem tudom mi ez a fordulás. Talán a szokásos dolog, kell a változatosság. Otthon már elegem van a finom szexből. A kurváknál pedig elegem van a ribanckodásból. Talán egyszer majd visszaáll a dolog és úgy szexelek a feleségemmel, mintha először csinálnánk. A kurvák között pedig a nagy szilikon cicis kitágult popós csajokat fogom keresni...:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eroticdream.blog.hu/api/trackback/id/tr184612409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása